bestrating in Almere - onink-tuinen

Op zoek naar een specialist in bestrating in Almere? Dan heb je ons gevonden! Onink Tuinen, dé hovenier van Almere en omgeving, verzorgt het straatwerk van jouw oprit, tuinpad, terras of parkeerplek. Vakkundig en met de service die je daarbij mag verwachten. Als allround tuinspecialist helpen we je daarnaast ook met de aanleg van complete tuinen en het bijbehorende tuinonderhoud.

Bestrating in Almere

Of het nu gaat om de oprit van jouw nieuwbouwwoning, een nieuw terras in je zonovergoten tuin of extra parkeerplekken bij jouw bedrijfspand; Onink Tuinen verzorgt de aanleg van bestrating in Almere en directe omgeving. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee en zorgen dat de bestrating vakkundig wordt aangelegd. Van tuintegels tot sierbestrating, als dé tuinspecialist van Almere is niets ons te gek.

De bestrating van jouw tuin of oprit zo geregeld

Tuinbestrating is een vak apart. Een vak dat we bij Onink Tuinen tot in de puntjes beheersen. Jij kunt het zo gek niet bedenken; wij zetten het om in een uitvoerbaar plan. Als erkend hoveniersbedrijf voorzien we vele tuinen in Almere en omgeving van de mooiste bestrating. Onink Tuinen verzorgt de aanleg van nieuwe bestrating, maar helpt ook bij het aanpakken van verzakkingen. Hierbij zorgen we altijd voor een sterke fundering, waardoor jij jarenlang plezier hebt van jouw bestrating.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor bestrating in Zeewolde? Neem dan snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Hoe gaan we te werk?

Een goede voorbereiding, professionele machines en goede apparatuur zijn van groot belang bij het realiseren van duurzame bestrating. Wanneer we gaan bestraten, starten we met het uitgraven van de bestaande grond, waarna we de hoogte van de bestrating bepalen en het zand verwerken. Hierna gaan we aan de slag met het aantrillen van het zandbed en plaatsen we waar nodig opsluitbanden om zijkanten te verstevigen. Natuurlijk leggen wij jouw bestrating zo aan dat overtollig regenwater goed kan worden afgevoerd.

Bestrating door Onink Tuinen – alles is mogelijk

Er zijn mogelijkheden te over als het gaat om sierbestrating. Ga je voor de standaard tuintegel, een prachtige siertegel of denk je aan natuursteen? Of wat dacht je van keramische tegels, gebakken bestrating of grind? De vele soorten bestrating maken het lastig kiezen. Keuzestress? Een vrijblijvend tuinontwerp of een bezoek aan de showtuinen van onze leveranciers is altijd mogelijk. En wij adviseren je natuurlijk graag over de mogelijkheden om jouw droomtuin te realiseren.

Onink Tuinen is jouw hoveniersbedrijf in Almere. Met jouw keuze voor ons als hovenier, kies je voor een lokale specialist die van alle markten thuis is. Zo verzorgen wij niet alleen de bestrating van jouw heerlijke terras, maar zorgen we met hetzelfde gemak voor de complete aanleg van jouw tuin en nemen we je het tuinonderhoud met liefde volledig uit handen.

Nieuwsgierig? Laat dan vrijblijvend een tuinontwerp maken of vraag direct een offerte aan. Onink Tuinen is de tuinspecialist op het gebied van bestrating, tuinaanleg en tuinonderhoud in Almere en omgeving.

Open chat
1
Hulp nodig??
Hulp nodig?