Wat onze klanten zeggen

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Daarom vinden wij uw mening erg belangrijk. Stuur ons uw reactie/referentie en dan zorgen wij dat deze op de website komt. U kunt ook eventueel een foto meesturen. Hieronder vind u referenties die wij mogen hebben ontvangen van tevreden klanten!

SpringFamily

Ik ben meer dan tevreden met de door Onink Tuinen aangelegde tuin! Het is letterlijk van oldschool naar nieuw gegaan! Ze hebben een nieuw en groter terras aangelegd, bestrating om mijn huis, de vijver en alle planten en bomen gesnoeid. Ik heb een groot perceel en ze waren binnen een week klaar! Ze werken netjes en efficient en kreeg van te voren alles en duidelijk uitgelegd. En naar mijn mening een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kreeg van de voren netjes te horen wat de kosten waren en als er meerwerk uitkomt wordt dit altijd netjes gecommuniceerd. Ik heb nu een meerjaren onderhoudscontract met Onink tuinen zo blijft me tuin het hele jaar mooi! Niks anders dan lof over deze mannen!

Onze tuin is in juni 2015 voorzien van nieuwe schuttingen en bestrating, daarnaast een stukje herbestrating. Dit is op een professionele manier aangepakt.
De mannen hebben in regen en in een hitte golf moeten werken. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en genieten iedere dag van onze. Strakke achtertuin!

Top bedrijf heeft bij ons de tuin betegeld en een schuting gezet.
Meer dan tevreden erg vriendelijk en ze ebben goed meegedacht. Alles optijd opgeleverd en volgens afspraak.
Zelf extra zand gekregen! Echt één aanrader.