De aanleg van bestrating wordt door onze vakbekwame medewerkers tot in detail aangelegd!
Van tuintegels tot sierbestrating alles is te leveren door Onink Tuinen. Wij hebben een aantal zorgvuldig geselecteerde leveranciers zodat wij kunnen leveren met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Het straatwerk van je oprit, tuinpaden, trottoirs, speelpaden parkeerplekken, terrassen, dakterras of onder een terrasoverkapping\veranda is ons allemaal bekend en niets is ons te gek.

Tuin bestrating is een specialisme wat een stratenmaker onder de knie heeft en is een vak apart! Ook als je terras of oprit her bestraat moet worden of als je bestrating verzakt ben je bij ons aan het goede adres.

Onink Tuinen zorgt voor de juiste fundering en ondergrond, dit is immers de basis van een goed aangelegde tuin. Hierdoor gaan we verzakking tegen en heb je jaren plezier van jouw bestrating.

Hoe gaan wij te werk?

De voorbereiding van jouw bestrating is erg belangrijk gezien je er nog jaren plezier van wilt hebben. Bij Onink tuinen hebben wij professionele machines en apparatuur om je tuinaanleg te realiseren. Wat Onink tuinen in de basis doet is als volgt:

  • Uitgraven van bestaande grond niveau.
  • Hoogtes bepalen en zand verwerken.
  • Aan trillen van het zand bed.
  • Eventueel waar nodig de opsluitbanden plaatsen voor het stevige van de zijkanten.
  • Afrijden met een afrij lat en zorgen dat er een helling in verwerkt zit voor het overtollige water dat afgevoerd moet worden.

Door onze jaren van ervaring in de tuinaanleg kunnen wij je passend advies geven. Onze medewerkers voeren hun werk correct uit en informeren je tijdig over een eventuele aanpassing als dat nodig mocht zijn.

Er is tegenwoordig een enorme keuze in bestrating. Onink Tuinen kan je dan ook de juiste bestrating tonen om je droomtuin te realiseren.

De tuinaanleg start door met doorgeven van onze kennis van het vak naar jou als klant, maar ook door een tuinontwerp vrijblijvend te maken en klanten bij onze leveranciers langs te laten gaan, zodat ze de showtuinen kunnen bekijken.

Ben je al overtuigd door onze vakbekwame instelling? Contact ons dan of vraag een offerte aan.

Offerte? Klik hier!

Open chat
1
Hulp nodig??
Hulp nodig?