Terrasoverkapping

terrasoverkapping-zeewolde-onink-tuinen

Wil jij een terrasoverkapping laten plaatsen? Onink Tuinen uit Zeewolde doet dit graag voor je! Onze ervaren timmerlieden bouwen al jarenlang terrasoverkappingen, veranda’s, carports en pergola’s. Onze expertise in combinatie met jouw wensen zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Een terrasoverkapping kan je echt zien als een verlengstuk van jouw woonruimte binnen. We wonen nou eenmaal niet in een land met onbeperkt zon, dus een overkapping is een geweldige toevoeging. Door daarnaast te kiezen voor glazen schuifdeuren, haal je buiten naar binnen.

De perfecte terrasoverkapping en 3D tuinontwerp

Door de juiste samenwerking binnen het team van Onink Tuinen uit Zeewolde komen we tot het gewenste resultaat. En het mooie is, dat we je jou dat gewenste resultaat vooraf al tot in detail kunnen laten zien. Onze tuinontwerpers maken namelijk een speciaal 3D tuinontwerp. Samen gaan we aan de slag totdat jij de perfecte terrasoverkapping letterlijk en figuurlijk voor je ziet.

En dat nog voordat de eerste schroef is geschroefd.

Wat zijn de mogelijkheden voor een overkapping in Zeewolde?

Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat jij het hele jaar door kan genieten van jouw tuin. Of het nu heerlijk weer is of juist een beetje druiliger, je hebt altijd de perfecte plek binnen handbereik. Door te kiezen voor een terrasverwarmer of een open haar, maak je het plaatje helemaal compleet.

Wij zorgen ervoor dat de overkapping helemaal bij jouw wensen past, dus wat dat betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Om ervoor te zorgen dat het ook van de allerbeste kwaliteit is, werken wij met verschillende materialen:

  • Geïmpregneerd hout
  • Lariks
  • Douglas hout
  • Polycarbonaat
  • Eikenhout

We merken dat veel klanten tegenwoordig kiezen voor Douglas hout. De voordelen hiervan zijn het duurzame karakter, in lange lengtes leverbaar, recht en stabiel, onderhoudsarm, de hardheid en het is relatief goedkoop.

De kosten voor een terrasoverkapping

Omdat wij terrasoverkappingen op maat maken en helemaal afstemmen op jouw wensen, is het niet mogelijk om te werken met een vaste prijs. De kosten voor een overkapping zijn erg afhankelijk van het materiaal en het ontwerp. Uiteraard is het wel mogelijk om een vrijblijvende offerte te laten maken, zodat we je de juiste informatie kunnen geven.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Open chat
1
Hulp nodig??
Hulp nodig?