Tuinaanleg Almere - Zeewolde - Flevoland - Onink Tuinen

Wil je graag een nieuwe tuin laten aanleggen of de huidige tuin transformeren in een prachtig stukje groen? De vakbekwame hoveniers van Onink Tuinen hebben de expertise om van jouw wensen een droomtuin te maken!

Bestrating, een overkapping, met of zonder veranda, het plaatsen van een schutting en verlichting. Niets is ons te gek. Wanneer wij aan de slag gaan met een tuinaanleg, pakken wij alles mee. Zelfs voor een geweldig tuinontwerp kan je bij ons terecht.

Tuin laten aanleggen

Wil je een tuin laten aanleggen? Dan is het belangrijk dat je bij het begin bent. Voordat we je droomtuin kunnen realiseren, moeten we eerst weten wat de situatie is. Daarbij kijken naar de locatie van jouw tuin. Is het in een dorp of een stad? Nieuwbouwwijk aan de rand, of juist midden in het centrum? Hebben we te maken met een flinke lap grond of gaat het om een paar vierkante meter op een balkon?

De experts van hovenier Onink Tuinen kunnen overal mee werken, dus geen uitdaging is ons te gek. Maar om jou van het beste advies te kunnen voorzien, brengen we eerst in kaart waar we mee te maken hebben.

Vervolgens delen we onze plannen met je, uiteraard volledig gebaseerd op jouw wensen. Onze specialisten maken een prachtig tuinontwerp voor je en maken daar direct een passende offerte bij.

Hoe realiseert Onink Tuinen de tuinaanleg?

We nemen uitgebreid de tijd om alle stappen van A tot Z met je door te nemen. Je mag ons alle vragen stellen en starten pas met het realiseren als jij volledig achter het ontwerp staat. In het kort ziet ons stappenplan er zo uit:

  • Inventariseren van jouw tuinwensen
  • Maatvoering doorgeven aan de tuinontwerpers
  • Bespreken van het tuinontwerp en aanpassen waar nodig
  • Definitief Tuinontwerp en offerte
  • Offerte samen doornemen
  • Akkoord tuinontwerp en offerte
  • Datum voor de start van de tuinaanleg vastzetten
  • Tuinaanleg realiseren
  • Nazorg

Wij krijgen regelmatig de vraag of de klant nog rekening moet houden met onvoorziene omstandigheden. Doordat wij zo uitgebreid mogelijk te werken gaan, weten beide partijen tot in detail waar zij aan toe zijn. We proberen dit dus volledig te voorkomen.

Materialen voor tuinaanleg

Onink Tuinen zorgt voor alle benodigde materialen en levert ook alles wat er te verkrijgen is op het gebied van tuinen. Denk hierbij aan tuintegels met en zonder motief, sierbestrating, natuurstenen tegels of juist van keramiek. Ook verzorgen wij het houtwerk, de beplanting en de tuinverlichting.

Heb je geen tuinontwerp nodig? Ook dat is uiteraard geen probleem bij Onink Tuinen. Laat je inspireren door onze vakkundigheid en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Het is ook mogelijk direct een offerte aan te vragen. 

Open chat
1
Hulp nodig??
Hulp nodig?