tuin aanleggen Almere - tuinaanleg

Tuin aanleggen Almere

Een tuin aanleggen levert je het mooiste resultaat op wanneer je het laat doen door professionele hoveniers. Onink Tuinen realiseert regelmatig droomtuinen en neemt de tuinaanleg in Almere dan ook graag van je over! 

Je kijkt naar buiten en je ziet je tuin. Je wordt er niet meer blij van. De tuin is echt aan vervanging toe. Wat doe je dan als je zelf geen groene vingers hebt of ideeën wilt krijgen van een specialist in tuinaanleg? Dan schakel je een lokale tuinspecialist in. Woon je in Almere of omstreken? Onink Tuinen is een professionele hovenier en maakt de mooiste tuinontwerpen zodat jij na de realisatie van het ontwerp weer ontzettend blij wordt van jouw tuin. Bij elke zonnestraal zit jij in je nieuwe tuin en kun je weer optimaal genieten.

Tuin aanleggen nieuwbouwwijk Almere

Woon je nog niet zo lang in Almere en heb je daar net een prachtig (nieuwbouw)huis gekocht? Gefeliciteerd! Bij een nieuwe woningen zit vaak een stuk grond waar nog niks mee is gedaan. Het is meestal niet meer dan een zandbak, dus hoe maak je hier nou een mooie en fijne tuin van? En waar begin je met inrichten? Als je het goed wil aanpakken en echt een droomtuin wil hebben, schakel dan een hovenier in. 

Misschien heb je al wel een aantal ideeën over wat je graag in je tuin wil hebben. Dat is geweldig, want vanaf daar pakken wij het samen op. Onink Tuinen heeft een mooie tool ontwikkeld waarin je een 3D tuinontwerp kunt maken. 

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je totaal geen idee hebt. Een tuinspecialist gaat dan samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn. Schuttingen, vlonders, gras, bomen, planten, terrasoverkappingen of tuinbestrating, alles is mogelijk als je een tuin door ons laat aanleggen. Wij werken met de nieuwste apparatuur en gepassioneerde mensen dus we kunnen snel en heel secuur en precies werken om het mooiste resultaat op te leveren.

Tuinaanleg bestaande bouw 

Koop je geen nieuwbouwhuis, maar een bestaand koophuis in Almere? Dan is in bijna alle gevallen de tuin al aangelegd en ingericht. Als hij helemaal naar je zin is, hoef je er weinig aan te doen. Maar wil je de tuin anders laten inrichten? Een boom eruit, een nieuw terras, een fietsenschuur of een compleet andere inrichting van de tuin? Een ervaren tuinspecialist kan jouw wensen allemaal voor je realiseren. Op basis van het ontwerp gaat de hovenier, na jouw akkoord, aan de slag om van jouw huidige tuin een droomtuin te maken. Een tuin die helemaal naar je zin is.

Een nieuwe tuin aanleggen – wat zijn de kosten? 

Een compleet nieuwe tuin laten aanleggen. Wat zijn dan eigenlijk de kosten? Daar is geen algemeen antwoord op te geven. De prijs is afhankelijk van zoveel verschillende factoren; de kosten lopen erg uiteen. Neem bijvoorbeeld een terras. Hoe groot moet het worden en welke tegels kies je uit? Er zijn zoveel mogelijkheden. Neem contact met ons op, vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag met het maken van een offerte op maat.

Offerte aanvragen tuin aanleggen 

Woon jij in Almere of ga je verhuizen naar Almere en omstreken en zoek je een tuinspecialist? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Onink Tuinen. In dit voorstel geven wij overzichtelijk aan wat de kosten zijn voor jouw nieuwe tuin. Staan al jouw wensen op tuingebied erin? Dan gaan wij na jouw ‘go’ voor jou aan de slag. Wij leggen graag jouw nieuwe tuin aan zodat jij van elke mooie dag kunt genieten. Benieuwd naar tuinaanleg voorbeelden in Almere? Kijk hier voor een goede indruk van ons vakmanschap en oog voor detail.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor tuinaanleg in Almere? Neem dan snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Open chat
1
Hulp nodig??
Hulp nodig?