Tuinaanleg Onink Tuinen 

Op zoek naar iemand voor de tuinaanleg?

Wij van Onink Tuinen hebben de vakbekwame hoveniers en daarom kunnen we jou droom tuin realiseren! Met nieuwe bestrating, overkappingen, veranda, vlonder, schutting, tuinverlichting en een tuinontwerp, je kunt bij ons terecht . 

Vanuit hier beginnen we uiteraard met goede adviezen over tuinaanleg.

Eventueel als dit nodig is een tuinontwerp door onze tuinontwerpers, deze zullen met jou het ontwerp bespreken en afstemmen. De tuinontwerpers zijn ervaren doorgeleerde hoveniers en kunnen jou dan ook de juiste adviezen geven.

Geen tekening nodig? ook dit is uiteraard geen probleem bij Onink Tuinen. Wil je de tuin goed en in detail aangelegd hebben? Contact ons dan of kijk op onze website en laat je inspireren door onze vakkundigheid!

 

Tuinaanleg

garden-7-ehardscaping

tuinaanleg onink tuinen

Tuinaanleg

De start van de tuinaanleg begint al vaak met waar ligt uw tuin? Op het platteland, aan het water, in een nieuwbouwwijk of juist middenin de stad? Een flinke lap grond of misschien wel een klein balkonnetje, iedere tuinaanleg of perceel is weer anders.

Onink tuinen zorgen altijd voor het juiste advies en plan. Onze tuinontwerpers zorgen voor de juiste ontwerpen en onze verkopers/doorgeleerde hoveniers voor de passende aansluitende offerte. Vanuit deze basis zullen onze vakbekwame hoveniers de tuinaanleg realiseren. De basis van het aanleggen van je tuin in het kort:

 

  • Inventariseren van uw tuin en behoefte
  • Adviezen geven bij het opnemen van de offerte

Als dit van toepassing is op jou tuin:

  • dan de maatvoering doorgeven aan de tuinontwerpers
  • Tuinontwerpers met jou samen het tuinontwerp doornemen en aanpassen waar nodig.
  • Tuinontwerp definitief maken en samen met de offerte presenteren
  • Offerte versturen of langs brengen (deze direct bespreken)
  • Akkoord offerte? Datum voor de start van de tuinaanleg vastzetten
  • Tuinaanleg realiseren

Geregeld krijgen wij (hoveniers in het algemeen) de vraag of er geen extra werk bij komt. Onink Tuinen zorgt altijd dat dit vooraf duidelijk besproken is en op papier komt, zo dat beide partijen weten hoe de vork in de steel zit.

Wij leveren alles wat er te verkrijgen is in straatwerk van tuintegels met motief, tuintegels zonder motief, sierbestrating, natuurstenen tegels, keramische tegels, houtwerk, beplanting, tuinverlichting noemt u het maar op en wij zorgen voor de juiste materialen.

Bent u al overtuigd door onze vakbekwame instelling contact ons dan of vraag een offerte aan. 

Overige diensten die wij aanbieden: