tuinonderhoud almere

Je woont met veel plezier in Almere en bent in het gelukkige bezit van een tuin. Superfijn, zo’n tuin, maar wat doe je als je zelf geen groene vingers hebt? Of als je het te druk hebt om je tuin goed te onderhouden? Dan schakel je Onink Tuinen in die voor jou het tuinonderhoud komt doen. Een goed onderhouden tuin heeft een aantal voordelen. Het ziet er netjes uit zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen. Ook zorgt goed onderhoud voor minder onderhoud en ben je onder de streep goedkoper uit. Onink Tuinen voorziet met alle plezier in jouw tuinonderhoud in Almere! 

Tuinonderhoud Almere - het is weer tijd voor de tuin!

Elk jaar rond dezelfde tijd gaat het bij veel mensen kriebelen. Het voorjaar en de zomer staan voor de deur dus het huis moet schoon. En niet alleen in het huis moet alles netjes, ook de tuin staat dan hoog op het lijstje. Want niets is fijner dan met mooi weer in je tuin zitten. Maar na de herfst en winter is de tuin niet in de staat zoals je hem graag ziet. De hoogste tijd voor tuinonderhoud. Ga je zelf aan de slag of huur je een vakman in om jouw tuin weer een grote opknapbeurt te geven of misschien heb je zelfs liever een nieuw ingerichte tuin. Wat je wensen ook zijn, wij weten zeker dat onze experts het kunnen realiseren. 

Heb je sinds eind van vorige zomer niets meer aan je tuin gedaan? Dan is tuinonderhoud geen overbodige luxe om mee te starten. Woon je in Almere of omstreken dan komen wij graag jouw tuin opknappen of zelfs renoveren. Als aan jouw tuin jarenlang geen onderhoud is gedaan dan kan het zijn dat renoveren een goedkopere optie is dan alleen starten met onderhoud. Een tuin die goed wordt onderhouden is sneller weer zomerklaar en dan gaan er minder kosten in zitten.

Bestaande woning of nieuwbouw?

Heb jij net de sleutel gekregen van je huis met tuin in Almere dan is voor jou de eerste stap het laten aanleggen van een tuin op basis van een tuinontwerp. In dit ontwerp verwerken wij al jouw wensen. Daarna is het aan te raden om op regelmatige basis je tuin te laten onderhouden zodat jij elk moment van het jaar een mooie tuin hebt als je naar buiten kijkt. Want je wilt toch voorkomen dat je tuin in de herfst en winter de ruimte krijgt om je mooie tuin te laten veranderen in een woestenij? Tuinonderhoud Almere voorkomt dit. Als jij vanaf de eerste dag het onderhoud opneemt in het werkzaamheden in en rondom het huis, dan heb jij alle seizoenen van het jaar een mooie tuin.

Kosten tuinonderhoud Almere

Wat zijn de kosten van tuinonderhoud in Almere? Daar kunnen we niet een vaste prijs voor noemen. We maken altijd een vrijblijvende offerte op maat die volledig aansluit op jouw wensen en die past bij de grootte van jouw tuin en de werkzaamheden die wij moeten doen. Gaat het bijvoorbeeld alleen om het snoeien van bomen en struiken, of moeten we opnieuw gras aanleggen, bestrating ophogen, bladeren en onkruid verwijderen. Moet de vijver worden schoongemaakt en de vijverpomp gecontroleerd? Of wil je dit allemaal laten doen? De kosten hiervoor verschillen; elke tuin heeft een andere prijs voor tuinonderhoud.

Op zoek naar een specialist die tuinonderhoud voor jou kan oppakken als je in Almere woont? Je hoeft niet verder te zoeken want de vakkundige hovenier die graag voor jou aan de slag gaat, is Onink Tuinen uit Zeewolde. Wij hebben al veel tuinen mogen aanleggen en onderhouden in Almere en omstreken.  

Nieuwsgierig? Vraag dan direct een offerte aan. Onink Tuinen is de tuinspecialist op het gebied van bestrating, tuinaanleg en tuinonderhoud in Almere en omgeving.

Open chat
1
Hulp nodig??
Hulp nodig?