tuinonderhoud zeewolde

Iedereen wordt blij van een huis dat netjes en schoon is en een tuin die er mooi uitziet. Dat is niet alleen fijn als je vanuit je woonkamer of keuken naar buiten kijkt maar ook als het weer omslaat naar mooie, zonnige dagen. Dan wil je met plezier in je tuin zitten. Dat voelt minder prettig als je op een verzakt terras zit, veel onkruid tussen de tegels ziet of tegen uitgebloeide struiken en planten en groene aanslag aankijkt. In dat geval is het de hoogste tijd voor tuinonderhoud Zeewolde! En hoe fijn is dat als je gewoon jouw lokale vakman in kunt huren? Onink Tuinen legt niet alleen de mooiste tuinen aan maar onderhoud deze en andere tuinen ook.

Tuinonderhoud Zeewolde - onderhouden scheelt onderhoud

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar hoe vaker jij je tuin onderhoudt of laat onderhouden, hoe sneller je klaar bent en hoe lager de kosten. Als je jarenlang niets aan je terras doet dat elk jaar verder verzakt, dan moet je grof geschut inzetten om dit weer netjes te krijgen. Datzelfde geldt voor het snoeien van bomen en struiken. Als je dit bijhoudt, is het minder werk dan wanneer je tuin achterstallig onderhoud heeft. Dan heeft ook een hovenier meer werk om alles weer helemaal netjes te krijgen. Als jij het tuinonderhoud door een tuinspecialist laat doen, bijvoorbeeld twee keer per jaar, dan heb je het hele jaar door een mooie, nette tuin. Zelfs tijdens de herfst- en wintermaanden.

Wat kost tuinonderhoud Zeewolde?

Tuinonderhoud is een breed begrip en omvat veel verschillende werkzaamheden. Is er weinig onderhoud nodig en gaat het alleen om bijvoorbeeld snoeien en groene aanslag verwijderen? Of moeten we meer voor je doen zoals het verhogen van je verzakte terras? Als je tuinonderhoud overweegt, kan het zelfs nodig zijn eerst de tuin volledig en grondig te renoveren. En dan kun je daarna kiezen voor jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud. Een algemene prijs voor tuinonderhoud kunnen wij daarom niet noemen. Wel sturen we je graag een vrijblijvende offerte op maat, op basis van jouw wensen en de werkzaamheden die wij moeten oppakken. Als lokale hovenier in Zeewolde zijn wij graag ook de vakman die jij inhuurt voor je tuin.

En het fijne van goed onderhoud is dat het zorgt voor minder kosten. Hoe langer je geen onderhoud pleegt, hoe hoger de kosten vanwege achterstallig onderhoud.

Tuinonderhoud uitbesteden?

Heb jij een volle agenda, maar kijk je uit naar lange zomeravonden genieten in je tuin? Dan is een tuinspecialist de oplossing voor jou. Wij nemen het onderhoud van je tuin volledig uit handen zodat hij weer helemaal in de staat wordt gebracht zoals hij eruit zag na de aanleg. Een schoon strak gelegd terras, gesnoeide bomen en struiken die weer kunnen uit gaan groeien, weg met het onkruid, aandacht besteden aan je grasmat en doen wat nodig is. Inzaaien van kale plekken, het gras maaien of opnieuw bemesten. Wij hebben veel ervaring met tuinonderhoud en dan met name in Zeewolde en regio. Een lokale hovenier is altijd handig als je te maken hebt met een spoedopdracht; dan is hij er zo.

Nieuwsgierig? Vraag dan direct een offerte aan. Onink Tuinen is de tuinspecialist op het gebied van bestrating, tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeewolde en omgeving.

Open chat
1
Hulp nodig??
Hulp nodig?